17 Aralık 2008 Çarşamba

.back to the old copy of myself.

.sanırsam ben de bir sistem geri yüklemesi durumu söz konusu. eskisi gibi sessizce oturuyor, konuşmuyor ve insanlar tarafından yöneltilen "konuş da biz de sıkılmayalım" gibi yorumlara maruz kalıp gülümsüyorum. bu da güzel. hem uzun zamandır ilk defa mutlumsuyum. can sıkıcı olabilirim konuştuğumda, sustuğumdan daha da fazla. belki de olmam ama benim canım sıkılıyor konuştukça.
.evet bu konuda bencilce davranıyor olma ihtimalim var tabi. bir noktada daha bencilimdir, doğumgünü kavramını sevmem, başkalarınınkine de yeniden önem vermemeye başladım. eskiden kutlardım bir yerlerden öğrendikçe, ama bitti o dönem. kimse alınmasın. ben içimden geldikçe "iyi ki varsın iyi ki hayatımdasın" derim, demesem sarılırım, severim, okşarım vs. anlaştık mı?
ben peşin peşin söyledim her şeyi.
sevgiler herkese.

4 kere maşşallah..:

Pan dedi ki...

Bu doğumgünü şeysi bende de var ya sevmiyorum insanların doğum gününü kutlamayı, zaten hatırlayamıyorum da..

Ayrıca bi' söz vardır;
Susan, konuşamadığı için dğeil, konuşmamayı tercih ettiği için susmuştur. Ve susulan yer, her zaman konuşulandan daha sıkıcıdır..

ada günseli ışık dedi ki...

arakçının tekisin alpr. yine de severim o ayrı.

ben doğumgünlerine inanırım ama tarihleri konusunda esnek olmayı kabul ederim. hatta mümkünse yıl içinde farklı zamanlarda iyikivarmışsın kutlamaları yapılmalı. mesela canımız istediğinde canımızın istediği insanın doğumunu kutlayabilmeliyiz. yetkilileri görev başına çağırıyorum.

hem öylesi daha bi eğlenceli olabiliyor. doğumgünümde aldığım kutlamalar mütiş oluyor her zaman ama zamansız kutlamalar daha heyecan verici.

hatta bi keresinde birisi doğum günün kutlu olsun diye mesaj atmıştı çok alakasız bir mevsimde. nası yani demeye kalmadan ikinci mesaj geldi, bugüne kadar seni tanımadığım için kutlayamadıklarım diye.

gel de aşık olma yani.

evet evet tarihe çok da takılmamak lazım.
ben mesela senede 2 3 defa kutlamaktan yanayım kendiminkini.

sevgiler, tavşanlar
ada

Pan dedi ki...

Bu arada yanlış anlaşılma olmasın doğum günü kutlamayı sevmiyorum derken yanında olamayıp da telefondan yada ordan burdan kutlamayı sevmiyorum..

piper dedi ki...

ben kutlarım valla. unutursam sonra kutlarım. geç öğrenirsem o zaman kutlarım. hediyemi bi türlü zamanında yetiştiremem beş ay sonra veririm.

ada öyle demişken, friends'in bi bölümünde süpriz doğum günü partisini üç ay önceden mi ne yapıolardı, e doğum gününde yapsaydık neresi süpriz olacaağdı diyerekten.

hepi börek.