15 Haziran 2008 Pazar

hipertermi

bebeklerde hipotermiyle kalp ameliyatı yapmadan önce kalbi durana kadar buzda beklettiklerinde bebek ne hissediodur die düşündüğüm günden bi önceki gece benim vücut sıcaklıgım muhtemelen 38-39 civarındaydı.ateş yükselmesi beyinde kocaman kapıları açıyor sanki..içine koydugunuz tozlu eşyalar çok fazla oldugu için kapıları zorla itekleyerek kapatmışsınız. 'geniş kanatları boşlukta simsiyah uzanan büyük kapıları' açıyor..

görmek istemediğim içn oraya koymuştum diyorsunuz eski bi hikaye o diyosunuz, niye hala gülümsüyorsun die dış ses cevap veriyor...'kaçak oyun' tarzımdır diosunuz.g.t oluo dış ses.içiniz ise dopdolu.lisede olsak hala 'herşey üst üste gelioaa' deyip kısaca anlatılabilirdik belki.aslında içimi boşaltmışlar gibi hissediyorum.sanki bi büyücü lanetlemiş; her yiyeceği yeiyebilsin ama zevk almasın.açlıktan ölmüorum ama hiç tatları yok meyvelerin.balık gözleriyle baksın bundan böyle. gelecege bakamayınca, meyve salatası yapamayınca neye yarar di mi? ondan kelli ateş yükselmesi büyük kapılar açtı.ama geleceğe değil..

2 kere maşşallah..:

ada günseli ışık dedi ki...

kaçak güreşerek de kazanabilirsin tabii..

ama zaman ve kazançtan kaybedebilirsin..

inci dedi ki...

kaçak kazanamayacağımı epey önce ispatladım sevgili poli anna karakteri..bu yazıda o büyük kapılar açılırken ''gerçekten'' açılmadılar.. bilinçaltında açılan kapılar istemiyoruz!!
ayrıca kaçak kazanamadım ''koçak''
fln kazansaydım bari.. koçak gold un sundugu ' serbest çağrışım' devam ediyor.. ayrıca 'poli' anna nedir? poli mer gibi bişey midir?