11 Aralık 2007 Salı

kader

sadece filmlerde mi olur esas kıızın arabası geçerken,esas oğlanın treninin ondan bihaber yan tarafta ilerlemesi?? sadece almadovar mı yapar alakasız hikayelerin kesiştiği yerdeki, müdahale edilemeyen, öylece oluşunu izlediğimiz sahneleri??

-peki sen neden gelmedin derse?
- ben vardım derste esas sen neden gelmedin??
-....... hmm ben derse geç girdim sense erken çıktın..mütiş olmuş :S

film izlerken dur inme o bodrumaaa.. kaç kaç o katil demek kolay... geç kalma o derse, seçme o bölümü, sevme o kişiyi o 'katil' dese ya birileri bize...söylese ya olacakları... çeksek ya yanlış giden sahneleri tekrar... tekrar.. tekrar.... şikayet kutusu dolup taşan 'yönetmen' duysa ya sesimizi... ya da dağıtsak ya artık bu film setini aq!!!



p.s: yönetmen metaforunun azadeyle alakası yoktur, kimse alınmasın=)

2 kere maşşallah..:

Pan dedi ki...

Pfff üç farklı şey yazdım şuraya. Üçünde de farklı şeyler anlattım. Üçünü de yollayasım gelmedi. Niye bilmiyorum..

Tek söyleyeceğim, yönetmeni seviyorum ve bir insanı, ona kavuşamadığın derecede seversin. Ha bide mutluluk durağan şeyleri sevmez ve kavuşmak memuriyettir..

piper dedi ki...

başrol oyuncusunun filmden kimseye değil de gidip yönetmene aşık olması ne garip olurdu lan saheuashe (yönetmeni seviyorum diyince..)

"yüzyıllar boyu birbirine yaklaşan, çatallanan, sekteye uğrayan ya da birbirinden habersiz zamanlardan örülen bu ağ bütün olasılıkları kucaklamaktadır..
biz bu zamanların bir çoğunda varolmayız, bazılarında siz varolursunuz, ben olmam; ötekilerinde ben varolurum siz olmazsınız; başkalarında ne siz ne ben varolmayız..
talihin yüzüme gülüp de sizi karşıma çıkardığı şu içinde bulunduğumuz zamanda evime geldiniz; bir başkasında bahçeden geçerken cesedimi buldunuz... gene başka birinde aynı sözleri söylüyorum ama ben bir aldatmaca, bir hayaletim..

.....
zaman sayısız geleceğe doğru hiç durmamacasına çatallanıyor.... bunlardan birinde ben sizin düşmanınızım..."


ben yönetmenin yanındayım, aynen devam, katil anons edildikten sonra zevki kalmıyor.